ความสนุกเริ่มต้นที่นี่
banner

Giant Life

Giantgogo.com is a “Your travel stylist” concept online travel website dedicated to offer an exclusive travel product, experiences, trendy “travel in style” concept that are different from the market and most important “affordable price” to our client.
Specialize in more than 20 Countries, and back up by a team of professional travel stylist. We offer you another view and experiences around the world.
Support and owned by BAT (Bangkok Airtour 1988) and BTC (Bangkok Travel Club) which have more than 30 years of experience providing travel services to Corporate, luxury, incentive and FIT client all over the globe.
Giantgogo.com is operate under TAT (Travel Association of Thailand) number (11/00827) of Bangkok Airtour 1988.
ยักษ์อยากเที่ยว พร้อมพาทุกท่านเปิดประสบการณ์การเที่ยวไปในสถานที่น่าสนใจต่างๆทั่วโลก ไม่ว่าท่านจะเป็นผู้รักการเที่ยว รักการทาน หรือรักการถ่ายรูป ยักษ์อยากเที่ยวเสริฟทริปต่างๆ ให้อย่างครบรส ไม่ว่าจะเป็นเส้นทางภายในประเทศที่สุดอัศจรรย์ มนต์เสน่ห์เอเชีย และมหานครยุโรป โดยทริปต่างๆจะร้อยเรื่องราวการเดินทางที่แสนพิเศษและเรื่องเล่าจากคนแปลกหน้าที่จะพาคุณไปปล่อยใจฝันกับความมหัศจรรย์ของสถานที่ท่องเที่ยวที่เราคัดสรรนำเสนอมาให้ท่านได้ไปซักครั้งและหลายครั้งในชีวิต
ขอเชิญทุกท่านเลือกการเดินทางที่ต้องการ ติดต่อเราแล้วไปเที่ยวด้วยกันครับ
ยักษ์อยากเที่ยว นักออกแบบและตัดเย็บการเที่ยวอย่างมีสไตล์
ภายใต้ใบอนุญาตประกอบธุรกิจนำเที่ยวเที่ยวเลขที่ 11/00827 ของบริษัท บางกอกแอร์ทัวร์ (1988) จำกัด

CONTACT US

Giantgogo Co,Ltd.

99 Mu.14 Vibhavadi rangsit Rd., Chomphon, Chatuchak, Bangkok 10900

Phone
Office Hours
Mon - Fri 09.00 - 18.00 hrs.
Social Network
ดูผ่าน Google Map
กรอกข้อความด้านล่างเพื่อส่งข้อความติดต่อเรา